The Pink

The Pink

Area fumatori
Pagamenti con carta
Parcheggio facile
Turisti ammessi

Coffeeshop non è stato verificato

Questo coffeeshop non è stato verificato da Greenmeister e le informazioni potrebbero essere obsolete.

Menu

 • amnesia haze

  3,6 out of 5 stars

  63 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€€
 • s5 haze

  hybrid

  s5 haze

  3,5 out of 5 stars

  69 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€€
 • snow white

  3,6 out of 5 stars

  18 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€€
 • nl-haze

  3,6 out of 5 stars

  153 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€€
 • northern lights

  3,4 out of 5 stars

  37 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€
 • gorilla glue nr4

  3,8 out of 5 stars

  216 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€€
 • black tuna

  3,3 out of 5 stars

  30 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€€
 • fpog

  hybrid

  fpog

  3 out of 5 stars

  1 valutazione

  marchio del negozio

  €€€€

Informazioni su coffeeshop The Pink

Questo bar e le informazioni contenute in questa pagina non sono state verificate da Greenmeister, ma vengono aggiornate da utenti come te. Se hai trovato informazioni non corrette, ti preghiamo di modificare questa caffetteria.

Indirizzo: Willemstraat 35, Eindhoven

Orari di apertura

Giorno Aprire- Chiudere
Lunedì -
Martedì -
Mercoledì -
Giovedì -
Venerdì -
Sabato -
Domenica -

Recensioni

3.4 out of 5 stars

Sulla base di 42 recensioni

Review data

5 star reviews

36%

4 star reviews

12%

3 star reviews

19%

2 star reviews

17%

1 star reviews

17%

Recensione The Pink

Aiutate la comunità condividendo le vostre esperienze con questa shop.

Recent reviews

🍃 shinko2017

30-07-2019

Pink is niet de top! Vaak natte wiet en lang niet alle personeel is vriendelijk. Prijzen zijn veel te duur voor wat je krijgt.

+6
🍃 lushtown

15-06-2020

Gastvrij, alleen wel dure prijzen voor wat je krijgt.

+5
🍃 hanzolein

28-09-2020

Unfriendly door guy. You can't watch the menu in corona times because the menu is too far away and the door guy gets pushy so you hurry up. Also the prices are ridiculous. 15€ für 1.15-1.35 gram for haze. Weed comes pre packaged and has haze spray on it..

+4
🍃 shinko217

02-05-2019

Resent geweest en het personeel was niet bepaald vriendelijk. De wiet was niet echt droog en rook raar. Duur en niet bepaald kwaliteit helaas

+4
🍃 Green Joe

29-05-2021

Slecht wiet, toxic!

+3
🍃 Eriky

Eriky

2 / 5

26-03-2021

Schandalig hoevaak ze hier natte wiet verkopen. Alleen de haze is meestal te roken de rest is 3x niks en de nieuwere soortjes is 10x niks waar je dan veel te veel betaald. Ik kan niet begrijpen dat zoveel mensen deze shop zo hoog hebben zitten.

+3
🍃 hasjiesjman

04-05-2019

Over de kwaliteit niets te klagen, super vriendelijk personeel en ik zou deze shop iedereen aanraden, maar de voorgedraaide joints raad ik zeker niet aan! Vaak maar voor de helft gevuld. Een aantal jaar geleden was dat wel anders maar ik krijg nu een halve joint voor de prijs van een hele joint. Jammer want het is echt een chille goeie shop.

+3
🍃 beneerlijk

04-01-2019

Letterlijk alle shops in het zuiden hebben bewerkte wiet en of hasj.en dan bewerkt met troep om het alle zwaar te laten lijken . Hasj is zo zacht zonder warm te zijn en bevat geen olie smaakt ook nog eens naar kauwgom. En wiet ruikt dan naar nagellak dan citroen.. zeker 3 jaar geen fatsoenlijke eerlijk schone wiet gehad in Eindhoven. Nu en dan komt er iets mooi tevoorschijn maar dan moet je net de juiste shop hebben. De criminele circuit zegt het zelf bij het leveren van wiet of hasj. Dat het hun niet boeit over wat ze verkopen als het maar geld oplevert. Dus we krijgen voornamelijk mislukte oogsten met teveel voeding en ook nog daarboven op bewerkt met suiker, nagellak en nog andere onzin. Dit is tegen geen enkele shop persoonlijk maar is mij wel goed opgevallen dat het nu zeker 3 jaar is dat het allemaal troep is. En het blijft achteruit gaan. Ik Denk dat ze denken met junkies te maken te hebben. Maar genoeg advocaten dat langs komen voor een joint. Hey I am just saying.

+1
🍃 kingkong01

18-12-2018

@ Realist: Deze slimmerik heeft meer dan 15 jaar ervaring met weed. Dus denk dat jij de dom kloot bent. Tegen 2017 is de kwaliteit bij Pink iets minder geworden. Dus leer eerst zelf er iets van kennen voor je grote uitspraken gaat doen ja. Te veel toeristen lees ik ook , migen enkel hollanders blowen of zo? En op sommige momenten zijn het puur Nederlands klanten en staan ze ook tot op de stoep. Ik zeg ook niet dat Pink slecht is zeg enkel dat het beter kan!

+1
🍃 smokeybear

10-09-2018

De beste en gezelligste shop van Eindhoven maar altijd veel te druk om een jointje te roken. Op vrijdag middag een rij buiten! Te veel toeristen. Kwaliteit van de wiet is Top.

+1
🍃 rapmexx

15-08-2022

Onvriendelijk personeel. Chagerijnig,. Als ik vraag waarom ergens (sale) achterstaat. Krijg ik naar m'n hoofd gegooid alsof ik niet weet dat het korting inhoud. Ik vraag 3x "waarom is het in de sale". Niet capabel genoeg om antwoord te geven op zo'n simpele vraag. Vind het persoonlijk wel belangrijk om mij als klant te voelen en niet als wietslaaf. Al met al. Gwn lekker naar de eurogarden gaan. Daar lachen ze altijd

0

12-06-2022

Ik kom daar nu al 16keer geweest. Goede haze weet. Fijn en personeel. Ik hoorde klachten van andere rokers , en die vinden dat er wijneg weet.maar ik heb geen klachten

0

11-04-2022

The edibles were really great! Cookies powerfull, jellies relaxing, go nuts bonbons bombastic! Very friendly personal. Not expensive. Hope to visit in the future, greetings from Braga Portugal!

0
🍃 The Cheese

22-03-2022

😎🤩💪✌️

0

08-01-2022

Onvriendelijk personeel, veel te duur produkt

0

Greenmeister Offerte
Prodotti imperdibili

Le migliori offerte sui prodotti premium, in esclusiva per i soci Greenmeister. Solo per un periodo limitato!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive