Roots

Snouckaertlaan 30, Amersfoort

4.1/5(23)

Servizi

paga con carta parcheggio facile area fumatori turisti ammessi

Orari di apertura

verificato

Recensioni

13
topcomment

Deze shop is 20x beter dan horizon en zoo bij elkaar. Amnesia van 10euro per gram raakt je harder dan elke haze van de horizon. Zeer respectvolle mensen waar de klant koning is. Bij de horizon lijkt het net of je bij de koning op visitie komt.

3

Eindelijk een shop in Amersfoort waar ze het snappen. Ik krijg hetzelfde gevoel als ik in de shop Boerejongens sta. Vriendelijk personeel en staat daar om jou te helpen. Zij begrijpen dat jij als klant een prettige ervaring wilt overhouden na een bezoek. Ruime keus en prima prijzen. 8/10

2

Goede shop! Het wachten zeker waard, locatie is top en het menu ook.

2

Bij de ingang controle op Id, rechts is de balie voor als je iets wilt bestellen. Gorilla glue isolator is een zeer goede hasj alleen wel aan de prijs. De shop is in zijn geheel mooi en open ingedeel.

2

Amersfoort heeft er een goede coffeeshop bijgekregen met Roots. Deze kan zich meten met - mijns inziens - de beste coffeeshop tot nu toe, Horizon. Roots vaagt in ieder geval coffeeshop Zoo uit: vriendelijk personeel, geen gesjoemel én goede wiet zijn voor mij heel belangrijk. Dus naast mijn favoriet Horizon, is Roots voor mij een blijvertje nu. Én op een steenworp afstand van mijn huis.

ATTUALMENTE APERTO

La caffetteria Roots è aperta fino a 00:00.

si apre in Google Maps

ATTUALMENTE APERTO

aperto fino a 00:00