Reykjavik

Spilsluizen 6, Groningen

3/5(12)
non verificato

Servizi

edit
paga con carta amichevole per i turisti parcheggio facile area fumatori Le informazioni non sono state verificate da Greenmeister.

Orari di apertura

edit

Recensioni

13
topcomment

Lady4sure is gewoon een onzeker klein meisje die er niet tegen kan dat er knappe meiden werken. Alsof er mannen bestaan die niet meer komen vanwege aandacht van vrouwen. Wat een onzin zeg. Onzekerrrrrrrr

2

Er werkt een hele leuke mooie grote blonde dame. De ketama is super goed!! Ben een vaste klant

1

Net zoals de vliegende Hollander. Goeie shop! Kwaliteit, goed personeel. Lekkere wiet. (Zelfde als bij de vliegende Hollander)

1

De wiet is op zich prima, maar de service is sinds een hele poos echt heel erg slecht geworden. Heb nu al een paar keer meegemaakt ik ronduit onbeschoft behandeld ben. Er kan geen lachje vanaf, met name niet bij de dames. Heel jammer.

1

Mijn favoriete shop waar ik als vast klant graag kwam. zo ook vandaag koos ik een heerlijk wieltje uit. Wat een desillusie om bij buitenkomst twee bruine topjes in het zakje te ontdekken. Kan gebeuren en terug naar binnen tot mijn verbazing moest ik het hier maar mee doen! Volgens de dames en heren hadden zij een hoop Wietkennis. Ik had echter een schimmeltop in mijn zakje die linearecta de vuilnisbak in kon! Jammer super slechte service!

0

Ronduit asociaal geholpen. Voor mij 1 keer en nooit weer. Het was druk stonden stuk of 8 mensen te wachten dan snap ik dat het wat langer duurt. Maar om dan met een arrogant gezicht en totaal geen zin om te werken je klanten te helpen en geïrriteerd te reageren als je vraagt over een bepaalde wiet, is voor mij een no go.

0

Kwaliteit wiet en hash, niet al te duur. Dit is mijn go-to shop in Groningen. Personeel is alleen leuker op het oog dan in de omgang.

0

allemaal leuk er aardig maar de service de twee meiden hadden het meer over hun pukketjes op de een haar kin maar we zijn daar in een coffeeshop geen schoonheid salon voor de rest kon er van de dames geen woord vanaf heel apart allemaal

0

Altijd wel goeie hasj, sommige dames mogen wel wat klantvriendelijker zijn. Maar ze zijn wel allemaal fucking lekker. Genoeg keuze voor zowel hasj als wiet.

-3

Mijn favoriete shop. Je krijgt waar voor je geld

-13

Die meiden behandelen vrouwelijke klanten als stront. En als mijn man of een van zijn vrienden alleen gaan, vragen ze erg brutaal naar prive zaken. Maken ver gaande avances, dat mijn man nu niet meer heen wilt gaan. Klanten binding snap ik, maar dit is echt zo onprofessioneel. Wiet is erg goed , dat weer wel.