Reykjavik

Reykjavik

Area fumatori
Paga con carta
Parcheggio facile
Turisti ammessi

Il Coffeeshop non è stato verificato

Questo coffeeshop non è stato verificato da Greenmeister e le informazioni potrebbero essere obsolete. Clicca su ‘modifica’ per aggiornarle.

Menu

 • ibrido

  amg

  0 out of 5 stars

  0 valutazioni

  marca del negozio

  €€€€

Riguardo coffeeshop Reykjavik

Questo coffeeshop e le Informazioni presenti su questa pagina non sono state verificate da Greenmeister – vengono mantenute aggiornate da utenti come te. Se hai trovato delle Informazioni errate, per favore modifica questo coffeeshop.

Indirizzo: Spilsluizen 6, Groningen

Orari di apertura

Giorno Apertura-Chiusura
Lunedì -
Martedì -
Mercoledì -
Giovedì -
Venerdì -
Sabato -
Domenica -

Recensioni

3.2 out of 5 stars

Basato su 11 valutazioni

Review data

5 star reviews

45%

4 star reviews

9%

3 star reviews

0%

2 star reviews

9%

1 star reviews

36%

Recensione Reykjavik

Aiuta la community condividendo le tue esperienze con questo shop.

Recent reviews

🌱 miep

miep

5 / 5

25-12-2018

Lady4sure is gewoon een onzeker klein meisje die er niet tegen kan dat er knappe meiden werken. Alsof er mannen bestaan die niet meer komen vanwege aandacht van vrouwen. Wat een onzin zeg. Onzekerrrrrrrr

+14
🍃 danny85

03-07-2019

Er werkt een hele leuke mooie grote blonde dame. De ketama is super goed!! Ben een vaste klant

+2
🍃 chulo

chulo

1 / 5

08-09-2018

Mijn favoriete shop waar ik als vast klant graag kwam. zo ook vandaag koos ik een heerlijk wieltje uit. Wat een desillusie om bij buitenkomst twee bruine topjes in het zakje te ontdekken. Kan gebeuren en terug naar binnen tot mijn verbazing moest ik het hier maar mee doen! Volgens de dames en heren hadden zij een hoop Wietkennis. Ik had echter een schimmeltop in mijn zakje die linearecta de vuilnisbak in kon! Jammer super slechte service!

+2
🥦 timdev

10-05-2020

Net zoals de vliegende Hollander. Goeie shop! Kwaliteit, goed personeel. Lekkere wiet. (Zelfde als bij de vliegende Hollander)

+1
🍃 skyhigh89

31-03-2019

De wiet is op zich prima, maar de service is sinds een hele poos echt heel erg slecht geworden. Heb nu al een paar keer meegemaakt ik ronduit onbeschoft behandeld ben. Er kan geen lachje vanaf, met name niet bij de dames. Heel jammer.

+1
🌱 d420

d420

5 / 5

15-12-2020

Altijd wel goeie hasj, sommige dames mogen wel wat klantvriendelijker zijn. Maar ze zijn wel allemaal fucking lekker. Genoeg keuze voor zowel hasj als wiet.

0
🍃 grunn

grunn

2 / 5

27-08-2020

allemaal leuk er aardig maar de service de twee meiden hadden het meer over hun pukketjes op de een haar kin maar we zijn daar in een coffeeshop geen schoonheid salon voor de rest kon er van de dames geen woord vanaf heel apart allemaal

0
🍃 john ko

19-10-2019

Kwaliteit wiet en hash, niet al te duur. Dit is mijn go-to shop in Groningen. Personeel is alleen leuker op het oog dan in de omgang.

0
🌱 jeffrey

11-08-2019

Ronduit asociaal geholpen. Voor mij 1 keer en nooit weer. Het was druk stonden stuk of 8 mensen te wachten dan snap ik dat het wat langer duurt. Maar om dan met een arrogant gezicht en totaal geen zin om te werken je klanten te helpen en geïrriteerd te reageren als je vraagt over een bepaalde wiet, is voor mij een no go.

-1
🍃 ricolatino

04-06-2018

Mijn favoriete shop. Je krijgt waar voor je geld

-4
🌱 lady4sure

13-12-2018

Die meiden behandelen vrouwelijke klanten als stront. En als mijn man of een van zijn vrienden alleen gaan, vragen ze erg brutaal naar prive zaken. Maken ver gaande avances, dat mijn man nu niet meer heen wilt gaan. Klanten binding snap ik, maar dit is echt zo onprofessioneel. Wiet is erg goed , dat weer wel.

-13

Greenmeister Offre
Prodotti Indispensabili

Le migliori offerte sui prodotti premium, in esclusiva per i membri Greenmeister. Solo per un tempo limitato!

Greenmeister hoodie black
Greenmeister hoodies white
Greenmeister longsleeve black
Greenmeister hoodies white and black
Greenmeister sweatpants black
Greenmeister tracksuits black & olive