Oke

Naarderstraat 47, Hilversum

3.5/5(16)
non verificato

Servizi

edit
paga con carta area fumatori amichevole per i turisti parcheggio facile Le informazioni non sono state verificate da Greenmeister.

Orari di apertura

edit

Recensioni

3
topcomment

Was altijd wel redelijk tevreden over deze shop. TOT LAATST! ik denk gvd een lekkere swennie te halen van €14 per G (gorilla glue). Ik rook een halve gram in 1 joint en voel helemaal niks. NIET OKE!!!

1

Slechte shop , ongezellig personeel , slechte wiet 50 soorten op de kaart en niks is lekker

1

Vroeger heette de shop oke, nu heet hij echter Galaxy en is hij volledig vernieuwd. Ze hebben een paar extreem hoge kwaliteit soortjes, maar die zijn ook extreem duur (niet waard als je het mij vraagt) het gruis is echter geweldig, ik smoke niks anders meer. Bij gruis denk je miss aan vieze blaadjes, maar gek genoeg krijg ik 9 vd 10 keer even grote toppen als wanneer ik normale wiet haal en dat voor 5eu per gram. Geweldige shop

0

Goede wiet maar als ze je niet kennen krijg je bijna alleen takjes..

0

Top shop, moet er een half uur voor rijden. Maar werkelijk de enigste van Hilversum die ik goed vind. Altijd vriendelijk (y) Toppie

0

Very nice stuff witch good price ..friendly service .thank U .pozdrawiam

-1

My favorite shop at the moment! They have reasonable prices, a great selection, super friendly staff, and a chill smoking lounge!! Definitly worth checking out:)

-1

2 of 3 x geweest altijd kut geweest ik ga nie meer totaal nie transparant vraag om soort je ziet nie wat ze doen diesel krijg je een slechte haze schrijven neprecensies om klanten te lokken de enige die nog zo nu en dan goede wiet hebben is Andorra

-1

De shop is in 2019 compleet vernieuwd, zoals in een andere review al benoemd ziet het er "kermis" achtig uit. Door de verbouwing is er wel een grotere rookruimte gekomen met veel mogelijkheden tot afleiding. Maar het aller belangrijkste van een coffeeshop is de kwaliteit van de Cannabis. Vroeger stond de Oké bekend als "House of Haze" maar daarvan is niks meer terug te vinden. Er staan genoeg variëteiten op de kaart alleen betwijfel ik de legitimiteit hiervan.

-1

Een van de beste shops van de regio! Af en toe in het rokersruimte gezeten en het is oprecht een eerlijke coffeeshop die geen onzin wiet verkoopt.

-3

Vandaag naar coffeeshop Oke te Hilversum gefietst vanaf nederhorst den berg, ik ga hier zeker gauw terug komen.. ! Al dan niet met de fiets haha maar eindelijk weer wiet om echt van te genieten! 😆👌 .. Om ff wat te proberen candy kush en ak47 gekozen en die zijn voor mij zeker goed gekeurd 😉😋 .. Ook goede, vooral ruime! keus en normale prijzen.. Wat iemand hier zegt over niet bekende van de shop krijgen takjes??? Ga fietsen ofzo! 😜 ik heb goede wiet gekregen in ieder geval en geen klachten tot zover 😎 Ik raad deze shop zeker aan!

-3

Mooie shop, veel variatie en aardig personeel

-3

Top shop! Beste in Hilversum, gezellige sfeer en vriendelijke service👍🏻

-3

Goede shop. Vriendelijk personeel. SilverHaze en bubblegum zijn meestal hun beste wietjes.

-5

Hele goeie wiet!! Ze hebben soorten die je er inde wijde omgeving niet ken vinden en het personeel is werelds!!! Ga zo dooor!☘️♥️🥰