Horizon

Achter de Arnhemse Poortwal 55, Amersfoort


Servizi

paga con carta area fumatori amichevole per i turisti parcheggio facile

Orari di apertura

verificato

Recensioni

11
topcomment

Al 15 jaar trouwe klant. Goede service en gezellige sfeer met een veilig gevoel!

10

Fijne shop, ruim aanbod, onderscheid zich vooral met de vele soorten hasj op de kaart en het vriendelijke personeel achter de bar.

7

Goeie wiet, leuk personeel... Heb niks te klagen

7

in deze groentewinkel is zeker een great banter te vinden

6

Super gezellige shop en top service. Ik kom er al jaren. Goeie kwaliteit wiet!!!

4

Vriendelijk personeel, wel hoog in prijs, maar in tegenstelling tot veel shops in de buurt veel keuze uit prima hasjies.

4

Al voor een tijdje een vaste klant hier, altijd gezellig personeel en leuke mensen. Groot aanbod aan wiet hash en 3 verschillende voorgedraaide puurtjes

3

Goede wiet grote keuze. Vriendelijk personeel. Helaas is de rookruimte mwa. daarom zie ik dit meer als een afhaalshop. mijn partner komt uit de regio en voor mij de shop naar keuze in amersfoort. @Anita van der K dat je ergens al jaren komt en veel geld uitgeeft neemt niet weg dat je te goed bent voor de regels we hebben ons allen aan de regels te houden. Of je nu wel of niet met de auto komt. Als je er zo vaak komt weet je gewoon dat het niet toegestaan is en moet je je kennis vertellen dat dat niet mag. Onderneemt de shop geen actie moeten ze sluiten en is iedereen de pineut dus goed gehandeld door shop. Ik ken niet beter van deze shop dan dat ze nauw op de regels letten. Het belang van een shop is groter dan de luiheid van zijn gasten.

3

Gaat wel

3

Goede shop maar wel duur in andere plaatse scheelt je het 2 euro per gram voor de zelfde wiet.

3

Ik kom hier erg vaak, uit noodzaak. In Amersfoort is een monopolie op wiet en er zijn duidelijk prijsafspraken of in ieder geval een wederzijds begrip tussen de 2 shops. De wiet is duur, kwaliteit wisselt (80% van de keren is de silver haze wel ok). Het afwegen klopt soms voor geen meter, ik heb wel eens een topje zien vallen of in het bakje zien blijven liggen, helaas zeg je niet zo snel iets in een shop waar het personeel vrij afstandelijk kan zijn en zelfs bot kan reageren. Die lange gozer is wel heel erg superchill, ze zouden hem de baas moeten maken. Ook is het niet zozeer gezellig, er is gewoon weinig ruimte en stoners zijn chill.

2

Werklijk waar.. nog geen week later en alweer zaad in mn wiet. Dit keer de Nicole Kush, vorige keer de Candy Kush en anders is het elke willekeurige wietsoort in de "goedkopere" selectie wiet waar zaad in zit. Smaak weg, effect pleite en 75eus armer. De gegeven sterren zijn puur voor het personeel.

2

veel te duur! wiet is kwalitatief wel ok maar echt te hoog geprijsden Waardeloos onvriendelijk personeel, oncomfortabele rookkast. prima afhaalshop als je op fiets of lopend bent en geld genoeg hebt.

2

Paar keer geweest in deze shop en hoewel het niet vreselijk was heb ik er toch geen prettige ervaring aan over gehouden. Ik kwam voor goed advies omdat ik rook voor prikkelvermindering wegens dwangmatigheid, maar vanwege de drukte kreeg ik erg het gevoel dat alles snel, snel, snel moest. Personeel niet al te vriendelijk, waardoor ik zonder advies en met iets buiten stond wat achteraf veel te licht was. Ik denk dat het een prettige shop is als je weinig geeft om klantvriendelijkheid en exact weet wat je moet hebben. Maar voor mij als beginner, die het toch al spannend vond om binnen te stappen, waren het geen prettige ervaringen. Heb nu een shop gevonden die bij mij past en die de tijd nam voor mij. Geen Horizon meer voor mij dus.

2

Alle wiet heeft zaad erin zitten. Je word keihard genaaid en niet eens met een glimlacht. Vuile prutsers zijn die kweker en eigenaar samen. Bah walgelijke shop.

2

shop ziet er mooi uit, helaas is de wiet niet van kwaliteit. Focus op smaak is niet alles als je toppen vol zaadjes zitten. Bij de lager geprijsde wiet, maar ook de Gorrila Glue oa. Dit komt wel erg vaak voor. Schande

1

Ik lees heel veel 'klant onvriendelijk' berichten terwijl ik dat nog nooit heb meegemaakt. Ik kwam zelfs een keer 50 cent te kort en dat vulde hun zelfs aan voor me. Beste shop van Amersfoort naar mijn mening en zeker niet al die oppervlakkige haat waard (Ik bedoel... 2 sterren... omdat je geen gratis voeitjes kreeg... get over yourself). Silver Haze & Mexican Haze zijn mijn aanraders!

1

Stiekeme geweeg achter de toonbank mag ook wel over zijn

1

Kwaliteit van normaal geprijste wiet of hasj is slecht.de wat duurdere zijn wel goed alleen die zijn niet altijd hetzelfde, het is gewoon een hele dure shop en dan word je ook nog is 9 van de 10 keer aangekeken en behandeld alsof je niet welkom bent, ik snap dat iemand z’n dag niet kan hebben maar altijd? Gelukkig zit er ook afentoe de lange meneer of het meisje met kort roze haar die zijn wel altijd aardig en vriendelijk! Coffeshop De Zoo is verschrikkelijk slecht en t Klavertje is bijna in hoevelaken, vandaar dat ik dat ik nog bij de horizon kom anders had ik wel verder gezocht maar er is niks beters.

1

Ga hier alleen naar toe als je geen andere keus hebt. Sfeer is bagger. Wiet bevat veel te veel takjes en is te duur. Only go here if you have no other choice. The ambience is a huge let down. Weed is too expensive and very badly trimmed.

1

My opinion... Best chilling place on earth, ik kom er voornamelijk vanwege het personeel, maar vind de kwaliteit van de wiet ook top. Horizon special is een heerlijke hasj om mee te koken, heb al heel wat bij elkaar gebakken en gegeten, echt top. Keep up the good work, all the love

0

Goede wiet maar prijzen liggen aan de dure kant. Maar wel lekker dichtbij het centrum!

0

Hele chille shop! Bestaat al lang en is goed gelegen in Amersfoort. Super blij mee!

0

Gezellige shop, lekker centraal, kwaliteit wiet en aardige medewerkers.

0

Coffeeshop midden in het centrum, alleen niet echt fijn om te zitten of in de buurt te hangen. Relatief ook niet goedkoop voor wat je krijgt. Wel een fijne shop om als je in de buurt bent en je wilt 1 gram halen is het te doen.

0

Hele fijne shop! Wel wat duur maar daar krijg je ook zeker kwaliteit voor!

0

Ik heb van een vriend gehoord dat dit een hele goede coffeeshop is, ben er gisteren voor het eerst geweest en de sfeer is geweldig! De beveiliger buiten is een hele chille Guy en de mensen in de shop zelf ook echt super chill. Goeie sfeer, goed personeel en vooral veel verschillende goeie wiet :)

-1

Goeie shop. Lekker wiet en hasj. Een nadeel is dat de rookruimte erg klein is. En de airco tikt de hele tijd. Daar moet echt iets aan gedaan worden

-1

Super goede shop kom hier graag om een lekker jointje te roken veel keuze uit veel bijzondere wiet. Is een kleine maar gezellige shop!

-1

Goeie shop, veel keuzen wiet. Leuk personeel👍🏽

-1

Kleine maar gezellige coffeeshop

-1

Goeie shop lekkere wiet. Ik word niet heel snel stoned van 1 jaap maar van deze wiet wel

-1

Erg vriendelijk personeel altijd in voor een grapje en een praatje. Geven goed advies over hun producten en zijn goud eerlijk over de kwaliteit. Goeie kwaliteit hasj en wiet altijd steady!

-1

De beste shop en vriendelijk personeel!

-1

Goede wiet, veel keus, personeel heeft ook daadwerkelijk verstand van wiet. Personeel komt zoals bij elke shop stug over, maar bij de Horizon zit er ook onder een norse blik gewoon gezelligheid. The rookruimte is simpel gezegd klein, maar leuker gezegd knus.

-1

Chille, knusse shoppa. Leuke mensen en personeel. Altijd gezellig ff.

-1

Beetje aan de dure kant maar wel gewoon een goeie shop. Beter dan Roots terwijl ik daar best grote verwachtingen van had

-1

Weer meh

-1

Leuke coffeeshop en je word er leuk en goed geholpen.

-1

Kom er ook al ruim 10 jaar. Personeel soms wat minder vriendelijk of gestrest over komen wel goede wiet (silver haze/edelweiss zijn aanraders). Wel tikkie duur vooral als je soms (gebeurt niet heel vaak) dikke takken tegenkomt en maar een klein zakje komt halen. Geen shop is perfect daarom 4 sterren.

-1

fockin tof

-1

Gezellige sfeer, die pink OG is echt lijp😂👍🏼

-2

Aan de dure kant, maar een goed en groot aanbod.

-2

Gegroet! Ik kwam hier laatst voor de blonde libanon, die was helaas op maar de horizon special maakte mn dag meer dan goed!

-2

Mijn favoriete coffeeshop in Amersfoort. De wietjes zijn doorgaans van goede kwaliteit qua high en geur. De kwaliteit is constant. Ook betrouwbaar, er wordt niet gesjoemeld met gewicht ondanks afwezigheid van een voor klanten leesbare weegschaal-display.

-2

Vriendelijke mensen en dus leuke sfeer! Betaalbare goeie shizzle ook!

-3

Ik vind erg goeie kwaliteit en heel rustig blek en hele aardige mensen 👌👍

-3

Beetje duur, maar een erg groot aanbod

-3

Fijne shop in het centrum van Amersfoort. Kwaliteit wisselt, maar de edelweiss en blond libanon zijn heel goed en lekker. Klein maar fijn om zo maar te zeggen

-3

aan de dure kant, maar wel een groot en goed aanbod

-3

Goede kwalitijt weed en vriendlijk medewerkes

-3

Wouw!! Ik.rook al erg lang maar ondanks de prijzen ben ik aangenaam verrast 😁 heb donderdag en Amerikaans wieltje gehaald en ik kan je zeggen dat ik aangenaam verrast was. Niet alleen was de smaak continue, maar ooo6de uitwerking was super. Ik kan zeggen dat ik graag op en neer rijd van uit duiven om bij jullie te halen. Ps aan de deur deden Ze super relax

-3

DELIVER BLESSINGS TO THE ONES WHO GAZE AT THE BUDS LOVINGLY.

-3

Ik ben nieuw in Amersfoort, dit is direct mijn favoriete shop!

-3

Nice selection of strains, friendly staff, nicest coffee shop in Amersfoort :)

-3

Coffeeshop de horizon is een fijne shop met veel positieve fibe. Je wordt er snel geholpen en hartelijk ontvangen. De aanbod is ruim en divers. Ik kom er vaak om lekker te chillen met gezellige mensen. Gr manfred

-3

Goeie shop en erg lieve mensen en de top de goede kwaliteit van alles💪🏼☘️

-3

The weed is great, specially their WW classic or silver haze. They have some cali weed too. The best in hash assortiments and the place is chill to smoke in.

-3

Wie zie ik vandag?

-4

ik ben harry en ik vind dit een fijne shop!

-7

prima shop, aardige mensen, soms beetje chaotisch, drukkend, in zo'n klein schuurtje. kom er al weer 20 jaar ±. de beveiliging vind ik heel relaxed, op een positieve manier.ziet er ook uit als beveiliging en laten je welkom voelen en niet als crimineel. (coffeeshop ZOO, let je even op!?) product wegen ze af voor je neus. al snap ik daar het nut zelf niet van in. vind ik alleen maar onhandig op drukke momenten. 1 persoon die achter de balie werkt, praat heel veel, met anderen. op zich is dat wel goed maar niet als ze met jouw bezig is en vervolgens gaat afrekenen. dat gaat nog wel eens mis en het is nooit haar schuld. verder is het een goede shop en nette personeel. en de dame die zich een beetje punkerig- alto kleed vind ik ontzettend sexy.! gewoon een goede shop!

ATTUALMENTE APERTO

La caffetteria Horizon è aperta fino a 00:00.

si apre in Google Maps

ATTUALMENTE APERTO

aperto fino a 00:00