Dizzy Duck

Gedempte Molenwijk 4A, Heerenveen

3.3/5(10)
non verificato

Servizi

edit
paga con carta parcheggio facile area fumatori amichevole per i turisti Le informazioni non sono state verificate da Greenmeister.

Orari di apertura

edit

Recensioni

7
topcomment

Beste shop in Friesland, Leuk en hard werkend personeel die geweldige service levert. een unieke sfeer en prachtige wietjes..........wat wil je nog meer?!

2

Prima shop, goed en aardig personeel maar de kwaliteit van de wiet gaat wat heen en weer helaas. De hasj is wel altijd een goede koop hier

1

Op aanraden personeel Og cheese gehaald.Zag er best mooi uit niet de mooiste,maar rookt zeer goed.Zeker een anrader

1

Prima locatie om even tot rust te komen en of vrienden en relaties te ontmoeten. Met vriendelijke groet, Wouter ... 123

0

Kwaliteit meestal matig en nooit variatie

0

De ene keer goed, vaak wat minder. Haal altijd dezelfde wiet, maar is nooit hetzelfde. Ligt er ook aan door wie je geholpen wordt.

0

Wiet soms erg goed dan weer heel slecht, hasj altijd goed

-2

leuke shop en leuk personeel , wiet is erg voordelig ook al krijg je steeds andere wiet voor dezelfde prijs ik ben er tevreden over. enigste minpuntje is teveel criminele jongeren en dan bedoel ik de bedelende negers die vaak om een sigaretje vragen of 1.50 voor een consumptie dat is dan ook de reden dat ik er niet meer kom. mijn tip is: weiger iedereen die niet direct een consumptie koopt, en weiger dat kleine groepje anti´s want dat jaagt klanten weg en dat is misgelopen omzet. zolang ik dezelfde kanker negers daar nog zie bedelen en voor de deur buiten zien staan kom ik daar niet binnen. mvg

-3

Minste/slechtste sfeer product van Heerenveen. Voor zitten naar Canupa, voor halen naar de Wit.