Diamond

Diamond

Area fumatori
Paga con carta
Parcheggio facile
Turisti ammessi

Il Coffeeshop non è stato verificato

Questo coffeeshop non è stato verificato da Greenmeister e le informazioni potrebbero essere obsolete. Clicca su ‘modifica’ per aggiornarle.

Menu

updated: 1/11/2024

 • ibrido

  white widow

  marca del negozio

  3,5 out of 5 stars

  102 valutazioni
  €€€€
 • ibridoesterno

  silver haze

  marca del negozio

  0 out of 5 stars

  0 valutazioni
  €€€
 • ibrido

  black widow

  marca del negozio

  3,7 out of 5 stars

  121 valutazioni
  €€€€
 • ibrido

  s5 haze

  marca del negozio

  3,7 out of 5 stars

  69 valutazioni
  €€€€
 • bubbels

  marca del negozio

  3,2 out of 5 stars

  121 valutazioni
  €€€€
 • caliindica

  gelato

  marca del negozio

  4 out of 5 stars

  1 valutazione
  €€€€
 • fijne weed

  marca del negozio

  2,6 out of 5 stars

  14 valutazioni
 • indicacali

  Cali Kush

  marca del negozio

  0 out of 5 stars

  0 valutazioni
  €€€€
 • ibrido

  Green wizard haze

  marca del negozio

  0 out of 5 stars

  0 valutazioni
  €€€€
 • ibrido

  Northern lights haze

  marca del negozio

  0 out of 5 stars

  0 valutazioni
  €€€€

ibrido

Northern lights haze

marca del negozio

0 out of 5 stars

0 valutazioni
€€€€

Riguardo coffeeshop Diamond

Questo coffeeshop e le Informazioni presenti su questa pagina non sono state verificate da Greenmeister – vengono mantenute aggiornate da utenti come te. Se hai trovato delle Informazioni errate, per favore modifica questo coffeeshop.

Indirizzo: Dr. Huber Noodtstraat 16, Doetinchem

Orari di apertura

Giorno Apertura-Chiusura
Lunedì -
Martedì -
Mercoledì -
Giovedì -
Venerdì -
Sabato -
Domenica -

Recensioni

2.5 out of 5 stars

Basato su 38 valutazioni

Review data

5 star reviews

26%

4 star reviews

3%

3 star reviews

5%

2 star reviews

11%

1 star reviews

55%

Recensione Diamond

Aiuta la community condividendo le tue esperienze con questo shop.

Recent reviews

30-03-2024

Aardige beveiliging, kon zonder problemen naar binnen waar ik goed en snel geholpen werd.

+1

  05-05-2024

  Ik rijd liever ff door naar Zero Zero, mijn favo shop in Arnhem. Slecht spul en duur hier. Voordedraaiden een euro duurder dan elders.

  0

   05-05-2024

   In verhouding tot shops Arnhem slecht spul en duur. Geen concurrentie. Echt de moeite waard om voor goed stuf ff om te rijden. Alleen in geval van uitzondering hier wat halen. Per voordedraaide joint scheelt het gewoon een euro per stuk. Je betaalt de onzinnige bewaking erbij. Wat een intolerantie. Wss ook afh van Gemeentebeleid, maar toch ..... 2 bewakers in een zaak waar het nooit echt druk is. U weet nu wel waarom. 😏

   0
    🍃 johny

    johny

    5 / 5

    15-12-2018

    Vriendelijke mensen aan de deur lijkt het bij bepaalde personen dat ze het heel serieus nemen soms te streng persoon is groot maar zeer behulpzaam en vriendelijk de zaak is mooi netjes schoon de wiet is goed kwaliteit ook personeel is vriendelijk super zaak

    +7
     🍃 Ganjameneer

     10-05-2021

     De beveiliging en de meeste cassières zijn aardig en klantvriendelijk maar er loopt er één rond met een verkeerde houding, als je er bent geweest weet je over wie ik het heb, kies de andere cassière als er 2 kassa's open zijn. De wiet is verder erg matig, de kwaliteit verschilt van dag tot dag en het lijkt er op alsof er wordt gesjoemeld met het gewicht. Het probleem is dat ze een monopoliepositie hebben en dus geen standaard hebben om hoog te houden. Deze shop is een absolute afrader.

     +5
      🌱 janl

      janl

      2 / 5

      28-07-2020

      Leuk aangeklede zaak met een monopolystatus. En dat is aan alles merken. Toch kom ik hier welleens terecht als ik geen zin heb om naar arnhem te rijden. De kwaliteit van de wiet is is net voldoende. Daarbij is het aanbod niet erg gevarieerd. De openingstijden onhandig en het personeel komt erg verveeld/gefrustreerd over. Dit doen de collega’s 20 min verder op alle vlakken stukken beter. Even doorrijden dus. Is het ritje zeker waard!

      +4
       🍃 johny12

       12-05-2019

       Lisa92 wat jij schrijft dikke onzin een bewaker wie jouw rijbewijs afpakt wie jouw aan alle kanten laat zien tuurlijk op welke wolk leef jij dan sorry hoor maar je behoort de auto netjes te pakeren je zal wel vaker een waarschuwing hebben gehad hun moeten iedereen wijzen op dat ze ergens niet mogen staan dat is het beleid je kan de beveiligers slecht neer zetten maar die reageren op hoe jij doet en heb nooit mee gemaakt dat ze al beginnen te schreeuwen als aan de overkant een auto verkeerd staat dan schrijf je monopolie wat denk je rij paar meter door dan

       +4
        🍃 denise007

        08-11-2020

        Hoogst waarschijnlijk zit Johny12 er tot aan zijn elleboog in bij die gasten van Diamond.... Want de meeste reviews zijn gewoon oprecht: Kut Spul en dito personeel (op een enkeling na dan). Echte Kamper-mentaliteit EN dito (gemanipuleerde) "kwaliteit". Altijd al zo geweest en zal altijd wel zo blijven. Zonde van je geld en je Longen 🤢🤑

        +3

         10-02-2020

         Beveiligers voor de deur ken ik persoonlijk prima mensen zodra je binnen gaat en wat koopt is het zonde van je tijd en geld. Ze verkopen 2 weken goeie hash na die 2 weken doen ze ander hash in het bakje en verkopen ze voor de zelfde bedrag troep zo trek je geen klanten raad niemand aan

         +3
          🍃 kleinklein

          25-12-2019

          Sinds het rookverbod niet meer dan een netjes aangekleed afhaalloket. Het personeel is vriendelijk. Je moet je legitimatie laten zien, al kom je dagelijks en kennen ze je. De wiet is niet geweldig, maar ook niet slecht. Echt verschrikkelijk zijn de voorgedraaide joints, die smaken alsof er gemalen zeep is mee gedraaid. Wat daarmee gebeurd weet ik niet, maar je gaat denken dat ze knoeien met hun waren, niet cool!

          +3
           🌱 francien

           31-07-2019

           Ik kom hier al een tijdje en heb nu al 2x "bubbles" mee gekregen die niet smaakt naar bubbles en ook niet de normale high geeft. Dit lijkt een soort te zijn met veel minder thc en ook de smaak is niet lekker. Of deze leverancier heeft middeltjes gebruikt, of er wordt iets verkocht onder de noemer bubbles wat het niet is. Daar gaat dan je 50 euro! Moet niet te vaak gebeuren want dan gaan we wel weer naar Arnhem, gebeuren ook deze dingen maar is een stuk dichterbij! Kom op Diamond, ik had zo'n hoge pet op van jullie!

           +3
            🌱 francien

            28-10-2020

            De fijne weed is wel heel fijn gemalen, is meer poeder te noemen. Erg kruidig en donker groen van kleur. Soms vraag ik me af of er kruiden doorheen gemengd worden want van alle soortjes is er geen een ooit zo groen geweest als ik ze kocht.

            +2
             🍃 hashbrother

             27-04-2023

             Great shop very friendly people in a small City I was dreaming of some kush but a tourist is greatful Best regards

             +1
              🍃 Bingabin

              18-04-2022

              S5 bro

              +1
               🍃 Dr Ganjaman

               19-11-2021

               Dobrze

               +1