De Pijp

De Pijp

Area fumatori
Paga con carta
Parcheggio facile
Turisti ammessi

Menu


Orari di apertura

Giorno Apertura-Chiusura
Lunedì -
Martedì -
Mercoledì -
Giovedì -
Venerdì -
Sabato -
Domenica -

Recensioni

4.7 out of 5 stars

Basato su 128 valutazioni

Review data

5 star reviews

83%

4 star reviews

12%

3 star reviews

2%

2 star reviews

1%

1 star reviews

2%

Recensione De Pijp

Aiuta la community condividendo le tue esperienze con questo shop.

Recent reviews

🚀 unholyterps

21-01-2023

Great quality, good prices, friendly staff! Miss the smoking lounge though..

+1

24-07-2021

Perfect dagje gehad in Zwolle. Wat een top shop

0
🚀 dln420

03-02-2023

Makkelijk te bereiken, goeie prijs/kwaliteit verhouding en het personeel kent het product goed. Top voor als je in Zwolle bent of er vlakbij woont.

0
🍃 nickel

13-04-2019

Topshop! moet in totaal 50km rijden maar het is het waard. Zeer vriendelijk personeel en kwalitatief goed. Overigens niet zo’n donker hok maar een frisse look.

+45
🍃 roy038

02-03-2019

Aanwinst voor Zwolle... goede wiet en Hash.. afwegen waar je bij staat.. vriendelijk personeel, kom hier zeker vaker..

+24
🌱 420allday

25-02-2019

Nieuwe coffeeshop! Eerste indruk was goed

+24
🍃 jeff88

02-03-2019

Prachtig systeem waar afgewogen wordt waar je bij staat! Zeer open en heel vriendelijke shop met de juiste kennis!

+23

12-08-2019

Prima shop en zekers top kwaliteit wordt netjed afgewogen en vriendelijk personeel Voor mensen buiten zwolle --> Als er geen plek is om te parkeren. Tegenover de shop heb je een wijkje waar je gratis kan parkeren. Scheelt je weer eem bon van de playmobiel politie :)

+9
🌱 420amandah!

04-03-2019

Vette shop! Mooie toppen, ik zou het ook niet erg vinden het topje van die uitsmijter te krijgen

+7

19-04-2019

Super!! De Master Haze erg lekker van smaak en zeker boven verwachtingen. Dit is goed gespoelde cannabis die zeer uitstekend te vaporizen is zonder dat je een bijsmaak krijgt. De Stardawg verrast me ontzettend.. als ik de intens zoete lucht ruik uit het zakje doet dit me denken aan de California Strains uit Amsterdam!! Erg erg erg potent super veel terps!!!! Het personeel heeft me zeer vriendelijk geholpen zonder het gevoel te krijgen dat je moet kopen en opzouten. Erg sociaal en vakkundig!! Hebben mij echt een een vertrouwd gevoel geven en zal hier dan ook zeker vaak een uitstapje naar wagen!

+5
🍃 frank

frank

5 / 5

27-03-2019

Spontane en aardige mensen die er achterstaan thc kristals schijnt er vanaf mijn nummer 1 shoppa in Zwolle

+5

16-03-2021

Coffeeshop de Pijp is de beste coffeeshop in Zwolle en zijn omgeving! Goeie wietsoorten, variërend menu, goeie expertise en het personeel weet waar ze het over hebben! Zeker een keer naartoe gaan als je er niet bent geweest!

+4

22-02-2021

Beste shop van Zwolle. Ging eerder altijd naar Far Out in Dedemsvaart, maar de Pijp heeft mij als vaste klant erbij gekregen. Veel keuze in hasj en wiet, maar altijd van goede kwaliteit. Personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en weet waar ze over praten. Helaas verkopen ze nog geen pure voorgedraaide joints, maar volgens het personeel zou dat in de Pijplijn zitten! Naast hasj en wiet heb je ook nog de keuze uit space snacks zoals bonbons, cake etc. Ze verkopen moonrocks, al zijn deze aardig aan de prijs. Wel van goede kwaliteit! En uiteraard de enige shop in Zwolle die ze consistent verkoopt. Blunt vloei is beschikbaar, naast een goed assortiment gewone vloei. En een dikke pluim voor de beveiliging! Niemand probeert rare dingen en zelfs als er in de buurt iets is dan stappen ze erop af! Al met al die vijf sterren dik waard! Als ik er meer kon geven dan kregen ze die ook van mij! Ik ben een zeer tevreden klant.

+4

21-10-2020

Nu half jaar vaste klant bij de Pijp. -Aardig personeel -Ze weten wat ze verkopen -Goeie kwaliteit -Wegen waar je bij staat Topshop, hier ben ik niet meer weg te slaan!

+4
🌱 okki

okki

5 / 5

17-10-2020

Hoi Groenten boer van Zwolle De Pijp in Zwolle Overijssel. Ik ben ooit is via iemand bij u gekomen die zij dat is een eerlijke Coffee shop. Wiet gekocht meende nothern lights indica wietje van 9 weekjes jam , en zeer goede kwaliteit wiet , paar dagen voor paar euro gehaald een lekker Dommel wietje heerlijk in de avond echt top kwaliteit dikke 5 sterren die andere in Zwolle hebben minder keuze of weinig en zeer weinig verandering in de keus rook het om t genieten in deze tijden. vriendelijke groet een vaste klant van Coffeeshop de pijp in Zwolle

+4